Κατασκευή Κήπων


Μετά την σύνταξη της μελέτης για τη διαμόρφωση ενός χώρου, ακολουθεί το στάδιο της κατασκευής του κήπου.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου ή μέρος της κατασκευής ενός κήπου με δικά μας συνεργεία.

Τα στάδια της κατασκευής ενός χώρου με την σειρά υλοποίησης είναι τα ακόλουθα:

Προετοιμασία & διαμόρφωση εδάφους: 

Στο στάδιο αυτό, πρώτα γίνονται οι βασικές χωματουργικές εργασίες διαμόρφωσης του χώρου. Ακολουθεί η βελτίωση του εδάφους σύμφωνα και με τις αναλύσεις που έχουν γίνει στο στάδιο της μελέτης.

Τεχνικές κατασκευές & υδάτινο στοιχείο: 

Αναλαμβάνουμε την αποπεράτωση μικρών τεχνικών κατασκευών, όπως διαδρόμους, τοιχία, βρύσες, φράχτες κ.α. καθώς επίσης και την κατασκευή λιμνών και καταρρακτών.

Εγκατάσταση αρδευτικού συστήματος: 

Στο στάδιο αυτό γίνονται οι εκσκαφές και η τοποθέτηση των σωλήνων άρδευσης, η τοποθέτηση βανών, εξαρτημάτων ασφάλειας του δικτύου, εκτοξευτήρων νερού, σταλακτοφόρων αγωγών κ.α. καθώς επίσης και τα εξαρτήματα αυτοματισμού (προγραμματιστές, αισθητήρες, καλώδια κ.α)

Φύτευση φυτών: 

Η φύτευση των φυτών γίνεται σύμφωνα με το σχέδιο φύτευσης. Μετά το άνοιγμα των λάκκων, τοποθετούνται εδαφοβελτιωτικά, ενώ σε άλλες περιπτώσεις τα φυτά αγκυρώνονται σε πασσάλους στήριξης.

Εγκατάσταση χλοοτάπητα: 

Αυτή μπορεί να γίνει με σπορά ή με την τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα ή συνθετικού

Our Greatest Partners

  • WoodnGreen
  • CasaVerde
  • Green Touch
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine